Ansvarsfraskrivelse

ETA-autorisationssystemet udfører kontrol over databeskyttelsesdatabaser. Alle rejsende, der søger adgang til Canada, skal indhente en elektronisk rejsetilladelse, der anvender dette system, inden de får adgang til boarding.

Hvis din eTA-rejsetilladelsesansøgning er godkendt, fastslår den, at du er berettiget til at rejse, men ikke fastslår, at du kan acceptere Canada. Ved ankomsten til Canada vil du blive inspiceret af en grænsekontor i en indgangshavn, som kan afgøre, at du af en eller anden grund ikke kan afvises i henhold til canadisk lov.

En afgørelse om, at du ikke er berettiget til eTA-rejsetilladelse, udelukker dig ikke fra at ansøge om visum for at rejse til Canada.

Alle oplysninger fra dig eller på dine vegne af en udpeget tredjepart skal være sande og korrekte. En eTA rejsetilladelse kan tilbagekaldes til enhver tid og af en eller anden grund, som f.eks. Ny information, der påvirker berettigelsen. Du kan være underlagt administrative eller strafferetlige sanktioner, hvis du bevidst og forsætligt udarbejder en væsentlig falsk, fiktiv eller svigagtig erklæring eller repræsentation i en elektronisk ansøgning om rejsetilladelse indsendt af dig eller på dine vegne.