Canada eTA hjemmesideproblemer

Udgivet: Apr 29, 2019 | Tags: Canada eTA hjemmesideproblemer

Indledning

Nogle gange opstår der tekniske problemer på de værste tidspunkter. Selv om det ikke er sandsynligt, kan hjemmesideproblemer påvirke din eTA-ansøgning. Læs, hvordan du undgår uønskede ændringer af dine planer på grund af en fejl på den hjemmeside, hvor man ansøger om eTA.

Potentielle eTA hjemmesideproblemer

Det er yderst frustrerende at finde sine dokumenter frem, afsætte tid og logge ind for at ansøge om eTA, blot for at finde ud af, at hjemmesiden er nede. Dette sker ikke ofte, men ligesom alle andre hjemmesider holder den canadiske eTA- ansøgningshjemmeside nogle gange op med at fungere.

Hvorfor sker dette? Normalt vil hjemmesiden gennemgå planlagte downtimes. Opdateringer og opgraderinger er ubelejlige for brugere, men de er nødvendige. Heldigvis informerer eTA- ansøgningshjemmesiden brugere om planlagte downtimes. For at få disse opdateringer kan du følge Immigration, Refugees, and Citizenship Canada på Twitter. Eller du kan også bare besøge den canadiske eTA- ansøgningshjemmeside, hvor påmindelser om planlagt nedetid vil blive offentliggjort.

Nogle gange fungerer eTA- ansøgningshjemmesiden simpelthen ikke. Hvis dette sker, når der ikke er planlagte opdateringer, skal du kontakte hjemmesiden og lade dem vide, hvad der sker.

Hvordan skal du håndtere problemer

Hvis den canadiske eTA- ansøgningshjemmeside ikke fungerer, bliver du uanset årsagen nødt til at vente med at ansøge om din eTA. Generelt vil hjemmesiden ikke blive ved med at være nede i mere end en dags tid. Sæt en alarm på din telefon eller kalender for at minde dig om at prøve igen om 24 timer. Når du logger på igen, bør hjemmesiden fungere som normalt igen.

Det er selvfølgelig ikke en ideel løsning, hvis du skal flyve til Canada inden for 24 timer. Du kan dog ikke regne med, at hjemmesiden begynder at fungere igen i tide, til at du kan nå at ansøge om din eTA, før du skal flyve. I et sådant tilfælde bliver du desværre nødt til at ringe til flyselskabet og diskutere dine muligheder. Du bliver muligvis nødt til at annullere eller udskyde din flyrejse.

Sådan undgår du komplikationer på grund af fejl på eTA- ansøgningshjemmesiden

Hvis du ansøger om din eTA til Canada tidligt, vil fejl på hjemmesiden ikke være et stort problem for dig. Da hjemmeside nedbrud er kortvarige, vil du have masser af tid til at ansøge senere. Men hvis du venter til sidste minut med at ansøge, så kan et teknisk problem ændre dine rejseplaner. Den bedste måde at undgå store komplikationer på er derfor at ansøge tidligt.

Konklusion

Det er ikke svært at ansøge om en eTA. Lad ikke ansøgningsprocessen intimidere dig og få dig til at vente til sidste minut med at ansøge. I det usandsynlige tilfælde at du oplever et hjemmeside nedbrud, er det bedre at håndtere det måneder i forvejen i stedet for et par timer, før du skal rejse til Canada. Heldigvis er der næsten altid en plan b løsning i tekniske nødsituationer, hvad enten det betyder at vente med at ansøge eller ændre din flyrejse.

Del

Facebook Twitter Youtube

Ansøg om eTA

eTA er en påkrævet rejseautorisation for rejsende, der besøger Canada som turister eller på forretningsrejser eller som gennemrejsende.

Ansøg om eTA

Tweets