Sådan minimeres fejl i en Canada eTA-ansøgning

Udgivet: Mar 23, 2020 | Tags: Canada eTA-ansøgningsskema, Fejl ved Canada eTA

Introduktion

Det kan være langsommeligt at udfylde en eTA-ansøgning online. Ansøgere bør dog stræbe efter at være omhyggelige, når de udfylder formularen og indsende deres ansøgninger flere dage eller uger før deres afrejse til Canada. En fejl i en eTA-ansøgning kan resultere i et afslag samt resultere i yderligere ulemper, hvis den rejsende ikke er i stand til at identificere årsagen til problemet og få det rettet.

Hvilke typer fejl er der?

Der er to typer fejl. Dem, der kræver genindgivelse af en eTA-ansøgning, og andre, der ikke kræver genindgivelse af en ansøgning. Dem, der ikke kræver genindgivelse, kan redigeres, men en ansøger skal kontakte Immigration, Refugees and Citizenship Canada (IRCC) for at opdatere ansøgningen.

Hvilke fejl kræver ikke genindgivelse af en eTA-ansøgning?

Fejl i de følgende felter kan rettes. I de fleste tilfælde er disse fejl ikke kritiske for at få godkendt din eTA-ansøgning. Ansøgere kan sende en webformular til IRCC for at rette nogen af disse fejl, men dette er normalt ikke påkrævet, medmindre en ansøger bliver bedt om at gøre det gennem en GCKey-anmodning.

  • Forkert e-mailadresse - Selvom det ikke er kritisk for at få eTA-godkendelse, er det vigtigt at have den rigtige e-mailadresse tilknyttet din ansøgning, da du vil modtage ansøgningsopdateringer til denne adresse. Desuden er en anden grund til, at en nøjagtig e-mailadresse er knyttet til din ansøgning, at hvis IRCC sender en GCKey-anmodning, bliver du nødt til at overholde anmodningen, hvis du ønsker, at din eTA-ansøgning skal behandles og ikke nægtes eller annulleres.
  • Forkerte adresseoplysninger - IRCC sender ikke noget post til din kontaktadresse. Disse oplysninger er nødvendige for at behandle din ansøgning. En lille fejl i dine adresseoplysninger er imidlertid ikke kritisk, da IRCC kan bestemme adressen på ansøgere, hvis de fleste adresseoplysninger er korrekte. Hvis du har forfalsket kontaktadressen eller andre oplysninger, er der et potentiale for IRCC at afvise din eTA-ansøgning, hvis den gennemgås manuelt.
  • Forkerte rejseoplysninger såsom ankomst- eller afrejsedatoer - Indtastning af forkerte ankomst- eller afrejsedatoer er en almindelig fejl, som ikke resulterer i, at en ansøgning bliver afvist. Dette spørgsmål bruges af IRCC som en del af den statistiske analyse for ankomst og afgang til Canada via eTA-programmet. Hvis du lavede en fejl om dine ankomst- eller afgangstider, eller hvis dine flydatoer og -tider er ændret, vil du højst sandsynligt stadig blive godkendt.
  • Forkerte ansættelsesoplysninger - En fejl på arbejdsgiverens sektion af formularen kan rettes, men eventuelle fejl påvirker sandsynligvis ikke beslutningen om en eTA-ansøgning. Hvis det imidlertid konstateres, at en ansøger har vildledt IRCC ved at give falske ansættelsesoplysninger, kan dette muligvis resultere i et afslag, hvis ansøgningen gennemgås manuelt af IRCC.

Hvilke fejl kan ikke rettes og kræver genindgivelse?

Følgende fejl kan ikke rettes. Ansøgere, der har begået følgende fejl på deres eTA-ansøgning, skal indsende en ny ansøgning, som overskriver deres tidligere indsendelse.

Forkerte pasoplysninger

Pasnummer, statsborgerskab, fødselsdato, køn, fornavn og efternavn er alle vigtige pasidentifikatorer, der bruges af IRCC til at bestemme, om eTA er berettiget og knytte en eTA-ansøgning til en rejsende. Således vil enhver fejl i disse felter resultere i en ugyldig eTA, hvis den blev godkendt. Ellers, hvis en ansøger opdager en fejl i et af de nævnte felter, før de modtager en beslutning fra IRCC, kan de indsende en ny ansøgning med de rigtige oplysninger.

Forkerte baggrundsoplysninger

Forkert besvarelse af et af de fire baggrundsspørgsmål kræver, at en ansøger indsender en ny ansøgning igen. Hvis IRCC mistænker et forkert eller vildledende svar på baggrundspørgsmålene, kan de afvise ansøgningen eller sende ansøgeren en GCKey-anmodning om at give mere information om deres svar.

Kan jeg tjekke mine Canada eTA-oplysninger efter indsendelse?

Hvis du er i tvivl, kan du tjekke status for din eTA ved hjælp af dit pasnummer, pasudstedelsesdato og pasudløbsdato samt statsborgerskabslandet. Hvis der ikke er nogen status knyttet til dine pasoplysninger, eller hvis oplysningerne på din eTA-ansøgning er forkerte, skal du indsende en ny ansøgning.

Konklusion

Ansøgere skal være opmærksomme på de typer fejl i en Canada eTA-ansøgning, samt deres alvorlighed og sandsynligheden for at de påvirker IRCC's beslutning, hvis de ikke korrigeres. Canada eTA-ansøgere bør sigte mod at indsende deres ansøgninger dage eller uger før deres afrejse til Canada, for at give mulighed for tid til enten at opdatere forkerte formularfelter eller indsende en ny ansøgning med de korrigerede oplysninger.

Få den rigtige rejsetilladelse til Canada

Hvis du har et pas fra et land, der er berettiget for en canadisk eTA, såsom Storbritannien, Irland, Tyskland, Frankrig, Italien, Spanien, Danmark, Sverige, Norge eller mange andre eTA-berettigede lande, vil du få en godkendt eTA for din rejse for turisme, forretning eller lægebesøg i Canada. Kom i gang med din ansøgning, eller besøg eTA-kravene for at få mere at vide om den canadiske eTA

Ansøg om canadisk eTA