Rejse med handicap til Canada

Udgivet: Jan 31, 2022 | Tags: Flyver til Canada, Canada Adgangskrav

Som rejsende med mobilitet, hørelse, visuel eller anden form for handicap er det vigtigt at forstå, at forskellige lande vil have forskellige handicapstandarder. Mange er ikke i stand til at tilbyde kørestolsadgang eller andre tjenester, som handicappede rejsende muligvis har brug for. Det anbefales, at du inden du rejser gennemgår den type handicapydelser, der tilbydes i flyselskaber og i lufthavne. Denne guide giver et resumé af disse tjenester samt giver information om, hvordan du kan bede om støtte fra flyselskaber.

Skal tale med min læge om at flyve til Canada?

Rådfør dig med din læge, om det er ideelt for dig at passere metaldetektorerne i lufthavnen. Det hjælper dig med at afgøre, om du skal anmode om en fysisk søgning eller få en sikkerhedsmedarbejder til at håndtjekke dig som et alternativ.

Hvad skal jeg gøre, hvis jeg er handicappet og flyver til Canada?

Under flybestillingsprocessen skal du sørge for at informere flyselskabet om dine behov, for at garantere, at de har tilstrækkelig tid til at stille den hjælp, du har brug for, til rådighed. Dette er beregnet til at lette din comfort, såvel som din sikkerhed, under flyvningen.

Hvilke meddelelser skal jeg give for at tage mit medicinske udstyr med mig?

Der skal laves forhåndsaftaler med flyselskabet for at få dine mobilitetshjælpemidler eller den batteridrevne stol transporteret. Ring til rejsebureauet eller flyselskabet på forhånd for at fastlægge deres politik, når det drejer sig om at tillade handicappede passagerer at rejse med deres servicedyr.

Hvordan skal min medicin pakkes?

Al medicin skal placeres i håndbagage for at gøre screeningsprocessen enklere. Bekræft, at al medicin har klare identifikatorer, der inkluderer dit fulde navn. Flyselskaber har generelt en tendens til at undtage receptpligtig medicin fra flydende begrænsninger. Du bliver dog nødt til at sikre, at du præsenterer dette for screeningsofficererne.

Hvilket niveau af assistance kan jeg modtage i lufthavnen?

Passagerer, der har brug for yderligere hjælp til at passere gennem screeningskontrollen, skal kontakte flyselskabet tidligere. Enhver person, der tilbyder hjælp til dig, skal have tilladelse eller portpas fra check-in-skranken. De forventes også at gennemgå den samme screeningsproces som alle de andre rejsende.

Hvis du ikke er i stand til at løfte den medfølgende bagage, skal du kommunikere de oplysninger til indtjekningspersonalet, når du får dit boarding pass. Typisk bør det luftfartsselskabspersonale, der er bekendt med bagagehåndteringsprocesser, være dem, der tilbyder den assistance, du har brug for. Dette er en del af de sundheds- og sikkerhedsforanstaltninger, der er indført af flyselskaber over hele verden.

Hvordan bliver jeg screenet i lufthavnen?

Screeningsprocessen i lufthavnen vil blive strømlinet, hvis du har dokumentation, der understøtter din nuværende tilstand, let tilgængelig til inspektion.

Ved ankomsten til lufthavnen skal du gå til linjen for Særlige behov / familiesikkerhed. Screeningsofficerer, der er stationeret på disse bestemte linjer, er ordentligt uddannede og er i stand til at yde enhver hjælp, du måtte have brug for. Informer screeningspersonalet om medicinsk, mobilitet, tale, hørelse, syn eller andre særlige behov, du måtte have. Du bør ikke tøve med at anmode om hjælp fra luftfartsselskabet med hensyn til din håndbagage og mobilitetshjælpemidler, når du går gennem de forskellige kontrolpunkter. Når det gælder passagerer med særlige behov, er flere screeningsmuligheder blevet gjort tilgængelige. Rejsende med handicap kan helt omgå metaldetektorerne og i stedet få en helkropsscanner eller en fysisk scanning ved hjælp af en håndholdt stav. Alternativt kan officerer på sikkerhedsscreeningstationer udføre en fysisk søgning.

Hvis du har et implantat (såsom en insulinpumpe eller en pacemaker) eller et handicap, som du ikke ønsker at gøre offentligt kendt, skal du sørge for at bede screeningsofficeren om at udøve diskretion. Flyselskaber kan tilbyde private søgerum inden for et øjebliks varsel, når det bliver nødvendigt at foretage en fysisk søgning.

Sikkerhedspersonale foretager en fysisk inspektion af kørestolen. Af sikkerhedsmæssige årsager kan det være nødvendigt, at de også foretager eksplosiv sporing af din pude. Dette indebærer at tage nogle prøver fra den. Hvis du har problemer med at komme ind og ud af din kørestol, kan disse inspektioner udføres, mens du sidder.

Konklusion

Forskning og rådgivning på forhånd er den bedste måde at sikre, at du ikke støder på ubehagelige overraskelser, når du ankommer til Canada. Tipsne, der er diskuteret ovenfor, bør gøre det lettere for dig at rejse fra og til Canada, når du er handicappet. Prøv at gøre brug af alle fordelene ved de prioriterede boarding passes udstedt af forskellige flyselskaber.

Del

Facebook Twitter Youtube

Ansøg om eTA

eTA er en påkrævet rejseautorisation for rejsende, der besøger Canada som turister eller på forretningsrejser eller som gennemrejsende.

Ansøg om eTA