Kan en canadisk eTA bruges til transitformål?

Udgivet: Sep 14, 2018 | Tags: Canada eTA Uses, Canada eTA Transit, Canada eTA Støtteberettigelse

Indledning

Hvad kan du bruge en canadisk eTA til? Generelt betragtes en eTA som et turistdokument. Men kan den også bruges til andre formål? Hvis du ønsker at rejse til Canada for transit, forretning eller andre formål, er du det rigtige sted. I denne artikel diskuterer vi, hvordan du kan bruge din eTA, når du krydser grænsen til Canada. For flere oplysninger kan du besøge siden Krav til canadisk eTA.

Transit

Kan du bruge din canadiske eTA til transit? Svaret er "ja". Hvis du er statsborger i et land, der er visumfrit i Canada, så skal du faktisk have en eTA for transit gennem Canada. Hvis dit fly blot tanker i Canada, mens du rejser til og fra USA, så har du ikke brug for en eTA. Men hvis du planlægger at forlade flyet, har du brug for en eTA.

Turisme

En canadisk eTA er den mest populære måde hvorpå turister fra visumfrie lande kommer ind i Canada, og den reklameres oftest som en rejsetilladelse for turisme. Med en canadisk eTA kan du præsentere dig selv ved grænsen til Canada og vil højst sandsynligt blive tilladt indrejse ind i landet.

Som turist med en eTA kan du rejse overalt i Canada og udforske byer, nationalparker og brede åbne områder i landet. Du kan besøge venner, se seværdigheder og nyde en ferie i Canada.

Forretning

Du kan bruge en eTA til at rejse til Canada for forretning. Afhængigt af hvad du planlægger at gøre, kan du også have brug for yderligere dokumentation. Hvis du planlægger at blive mindre end seks måneder, skal du bevise, at din primære indtægtskilde kommer fra uden for Canada, at du ikke vil blive i landet længere end seks måneder, og at du ikke har planer om at komme ind på det canadiske arbejdsmarked, ud over de sædvanlige krav.

Hvis du planlægger at blive i Canada for forretning i mere end seks måneder, så skal du have et arbejdsvisum ud over din eTA. ETA’en vil ikke være tilstrækkelig i dette tilfælde.  

Der er nogle få undtagelser herfra. Transit uden visum-programmet (TWV) giver nogle personer mulighed for at rejse gennem Canada uden en eTA. For at være berettiget til dette skal du have et gyldigt pas fra USA, Taiwan, Filippinerne, Indonesien eller Thailand. Du skal også ankomme til lufthavnen i åbningstiden, blive i lufthavnen og rejse med bestemte flyselskaber gennem bestemte lufthavne. Hvis du vil vide mere om dette, kan du besøge den canadiske regerings hjemmeside.

Konklusion

Du kan bruge din canadiske eTA til forretning, turisme eller transit. I de fleste situationer er en canadisk eTA tilstrækkelig og nødvendig for transit gennem Canada. Hvis du er berettiget til en eTA med henblik på turisme, så er du berettiget til en eTA med henblik på transit.

Få den rigtige rejsetilladelse til Canada

Hvis du har et pas fra et land, der er berettiget for en canadisk eTA, såsom Storbritannien, Irland, Tyskland, Frankrig, Italien, Spanien, Danmark, Sverige, Norge eller mange andre eTA-berettigede lande, vil du få en godkendt eTA for din rejse for turisme, forretning eller lægebesøg i Canada. Kom i gang med din ansøgning, eller besøg eTA-kravene for at få mere at vide om den canadiske eTA

Ansøg om canadisk eTA

Del

Facebook Twitter Youtube

Ansøg om eTA

eTA er en påkrævet rejseautorisation for rejsende, der besøger Canada som turister eller på forretningsrejser eller som gennemrejsende.

Ansøg om eTA

Tweets