Kan en Canada eTA bruges til flere rejser?

Udgivet: Feb 25, 2020 | Tags: Canada eTA flere poster, Canada adgangskrav

Introduktion

En Canada eTA kan bruges til flere rejser af turister, forretningsrejsende og transitrejsende, der ankommer til Canada med fly. Rejsende, der har en godkendt eTA, skal være opmærksomme på, at Canada Border Services Agency (CBSA) har ret til at nægte enhver rejsendes adgang til Canada. Således, hvis en CBSA-officer ledes til at tro, at en eTA-ansøger misbruger betingelserne for visumfri rejse, for eksempel ved at overstige den tilladte periode på seks måneder pr. besøg, kan CBSA-officererne nægte eTA-indehaveren indrejse i Canada.

Er jeg begrænset i, hvor mange gange jeg kan komme ind i Canada på en eTA?

Nej, der er ingen grænse for antallet af indrejser til Canada, men hvis Canada Border Services Officers (BSO) mistænker uærlighed eller aktiviteter af mistænksom karakter, har de ret til at nægte en godkendt eTA-ansøger indrejse i Canada. Kvalificerede rejsende kan bruge en eTA, så længe de er ved godt helbred, har økonomi til at støtte deres besøg og har stærke bånd til deres bopælsland eller statsborgerskabsland. CBSA eller Immigration, Refugees and Citizenship Canada (IRCC) kan anmode om bevis for disse stærke bånd. Beviserne inkluderer ansættelseskontrakter, ejendomshandler, redegørelser for finansielle aktiver eller familie. I nogle tilfælde kan IRCC anmode eTA-ansøgere om at tage en medicinsk undersøgelse eller vise bevis for en invitation fra en canadisk kontaktperson. CBSA og IRCC har skøn over opholdets varighed og kan pålægge besøgende andre betingelser ved ankomst eller ved udstedelse af en eTA.

Hvis jeg har tilbragt 180 dage i Canada, kan jeg så komme igen, inden for de næste par uger eller måneder?

Ved indrejse i Canada kan en rejsendes pas blive stemplet med en datoen for indrejse, fra når de får en seks måneders opholdsperiode. Der er tilfælde, hvor BSO stempler en nøjagtig dato for, hvornår en rejsende skal forlade landet. Hvis BSO har mistanke om, at en rejsende på en godkendt eTA forsøger at blive der ud over perioden på 180 dage (seks måneder) og overtræde betingelserne for deres eTA, er det sandsynligt, at de bliver nægtet indrejse i Canada.

Heldigvis tillader IRCC rejsende med et gyldigt eTA og pas at forlænge deres ophold, mens de er i Canada. Dog skal der anmodes om forlængelser 30 dage før udløbet af deres tilladte opholdsperiode. For mere information om at forlænge dit ophold i Canada, når du rejser på en eTA, kan du besøge https://www.canada.ca/en/immigration-refugees-citizenship/services/visit-canada/extend-stay.html

Konklusion

En Canada eTA kan bruges til flere rejser over varigheden af tilladt ophold, stemplet på eTA-indehaveren pas. Rejsende skal være opmærksomme på datoen, der er stemplet i deres pas af BSO, da det viser den maksimale varighed i Canada, før den rejsende skal forlade landet, eller ansøge om en forlængelse med IRCC online.

Få den rigtige rejsetilladelse til Canada

Hvis du har et pas fra et land, der er berettiget for en canadisk eTA, såsom Storbritannien, Irland, Tyskland, Frankrig, Italien, Spanien, Danmark, Sverige, Norge eller mange andre eTA-berettigede lande, vil du få en godkendt eTA for din rejse for turisme, forretning eller lægebesøg i Canada. Kom i gang med din ansøgning, eller besøg eTA-kravene for at få mere at vide om den canadiske eTA

Ansøg om canadisk eTA