Hvorfor kræver eTA-ansøgningen ansættelsesoplysninger?

Udgivet: Dec 22, 2020 | Tags: Canada eTA ansøgningsskema, Canada eTA-spørgsmål, Canada eTA-krav

Introduktion

Canada Immigration, Refugees and Citizenship Canada (IRCC) anmoder om oplysninger om en rejsendes nuværende erhvervsmæssige omstændigheder, for at hjælpe med at demonstrere, at besøgende ikke kommer til Canada for at søge beskæftigelse. Beskæftigelsesoplysninger hjælper også IRCC med at evaluere ansøgninger, hvis de manuelt gennemgås med hensyn til ægthed, indvandring eller sikkerhed.

Hvad er de ansættelsesrelaterede eTA-spørgsmål?

Beskæftigelse

Det første spørgsmål vedrører en ansøgers erhverv. Ansøgere skal vælge fra en liste over job. Hvis deres nuværende erhverv ikke er opført, tilrådes de at vælge en mulighed, der er tættest på deres arbejde. De tilgængelige muligheder på erhvervslisten er som følger:

 1. Kunst, kultur, fritid og sport
 2. Finansiering og administration
 3. Uddannelse, lovgivning og sociale samfunds- og myndighedstjenester
 4. Sundhed
 5. Hjemmegående
 6. Forvaltning
 7. Fremstilling og forbrug
 8. Militære/væbnede styrker
 9. Naturlige og anvendte videnskaber
 10. Naturressourcer, landbrug og beslægtet produktion
 11. Pensioneret
 12. Salg og service
 13. Studerende
 14. Erhvervsvirksomheder, transport og udstyr
 15. Arbejdsløs

Jobtitel

Spørgsmålet om jobtitel er også baseret på en dropdown-liste med forudbestemte muligheder. Listen over tilgængelige jobtitler vil være baseret på det erhverv, ansøgeren valgte i det forrige spørgsmål.

Hvis du er studerende, hjemmegående eller pensioneret, bliver du ikke bedt om at angive din jobtitel.

Navn på virksomhed, arbejdsgiver, skole eller facilitet

Canada eTA-ansøgere, der arbejder eller studerer, vil blive bedt om at angive navnet på den virksomhed, arbejdsgiver, skole eller facilitet, hvor deres job er baseret. Navnet skal altid være den enhed, der direkte beskæftiger dig.

Studerende skal indtaste navnet på skolen, universitetet eller college i dette felt. Hvis du er hjemmegående eller pensioneret, bliver du ikke bedt om at give oplysninger om din virksomhed, arbejdsgiver eller skolens navn.

Adresse på virksomhed, arbejdsgiver, skole eller facilitet

Arbejdsgiverland/territorium - Ansøgere skal vælge det land, hvor deres arbejdsgiver eller skole er beliggende.

By - I dette felt skal du indtaste den by, hvor din arbejdsgiver eller skole er placeret.

Hvis du er hjemmegående eller pensioneret, bliver du ikke bedt om at give oplysninger om din virksomhed, arbejdsgiver eller skoleadresse.

Start år for beskæftigelse eller uddannelse

I dette felt skal eTA-ansøgere vælge det år, de startede deres uddannelse eller job fra rullemenuen.

Hvis du er hjemmegående eller pensioneret, bliver du ikke bedt om at udbyde oplysninger om din startdato for nogen eksisterende eller tidligere ansættelse eller akademiske erhverv.

Konklusion

Beskæftigelsesspørgsmålene i en eTA-ansøgning er beregnet til at hjælpe IRCC med at verificere information om den rejsende, samt hjælpe med at identificere tilfælde, hvor besøgende kan ankomme til Canada som økonomiske migranter. Canada eTA-ansøgere rådes til at give nøjagtige oplysninger, der afspejler deres erhverv og arbejdsgiver, eller akademiske institution.

Få den rigtige rejsetilladelse til Canada

Hvis du har et pas fra et land, der er berettiget for en canadisk eTA, såsom Storbritannien, Irland, Tyskland, Frankrig, Italien, Spanien, Danmark, Sverige, Norge eller mange andre eTA-berettigede lande, vil du få en godkendt eTA for din rejse for turisme, forretning eller lægebesøg i Canada. Kom i gang med din ansøgning, eller besøg eTA-kravene for at få mere at vide om den canadiske eTA

Ansøg om canadisk eTA

Del

Facebook Twitter Youtube

Ansøg om eTA

eTA er en påkrævet rejseautorisation for rejsende, der besøger Canada som turister eller på forretningsrejser eller som gennemrejsende.

Ansøg om eTA