Hvor lang tid tager en Canada eTA-behandling?

Udgivet: Oct 07, 2019 | Tags: Canada eTA venter, Canada eTA-ansøgningsskema, Canada eTA-behandling

Introduktion

Tidsforløbet på en Canada eTA-behandling kan variere baseret på en række faktorer. Størstedelen af eTA-ansøgninger godkendes inden for få minutter, men alligevel kræver nogle applikationer yderligere behandling, der kan tage nogle uger, og i særlige tilfælde måneder, at behandle. Immigration, Refugees and Citizenship Canada (IRCC) vil jævnligt sende e-mails med opdateringer om statussen på din ansøgning, samt hvis du bliver nødt til at sende yderligere dokumentation til at støtte din ansøgning, eller i sjældne tilfælde deltage i et interview på et canadisk konsulat eller ambassade.

Hvilke data på min ansøgning vil påvirke tiden eTA-behandlingen tager?

Der er nogle få faktorer, der sandsynligvis vil medføre forsinkelser i behandlingen, og disse er relateret til forskellige sektioner på ansøgningsskemaet, såsom forudsætningsoplysninger, ansøgeroplysninger, personlige oplysninger, ansættelsesoplysninger og baggrundsspørgsmål. De ting, der sandsynligvis vil udløse yderligere screening, er som følger:

 • Tidligere benægtelse af et canadisk visum eller nægtet indrejse i Canada
 • Anden tidligere indvandringshistorie i Canada eller et land, der har en datadelingsaftale med Canada
 • Angivelse af forkerte pasoplysninger
 • Besiddelse af statsborgerskab i flere lande
 • Tidligere kriminel historie i ethvert land
 • Tidligere medicinsk historie med at være inficeret med en smitsom sygdom
 • Ansøgning på vegne af en ikke-beslægtet mindreårig

Andre overvejelser til behandling af eTA-ansøgninger

 • Kontroller de oplysninger, du har givet i din ansøgning omhyggeligt, da fejl kan forårsage forsinkelser, især hvis du har angivet forkerte pasoplysninger eller kontaktoplysninger, såsom din e-mailadresse.
 • Kontroller, at din e-mail-udbyder ikke markerer e-mails fra IRCC som spam. I så fald skal du tjekke din spam-mappe for de relevante beskeder, eller kontakte din e-mail-udbyder for at sikre, at de ikke blokerer e-mails fra IRCC.
 • Hvis der er gået 72 timer siden du ansøgte om en eTA, og du endnu ikke har modtaget en opdatering, kan du kontrollere din eTA-ansøgnings status eller kontakte os for at blive opdateret på din ansøgning.
 • Der kræves en gyldig og godkendt eTA før du går ombord på din flyrejse til Canada. Således vil du blive nægtet adgang på dit fly på vej til Canada, hvis du ikke har en eTA i lufthavnen. I nogle tilfælde kan ansøgere få én godkendt inden for få minutter efter at have ansøgt online i lufthavnen, men rejsende bør ikke risikere at udsætte deres ansøgning og bør planlægge på forhån, ved at ansøge mindst en til to uger før deres fly.

Konklusion

Da tidsforløbet på en eTA-behandling kan variere så meget, anbefales ansøgere at ansøge så tidligt som muligt. En eTA udstedes for en periode på fem år, eller til datoen for passets udløb, alt efter hvad der kommer først. Ansøgere har således meget lidt at vinde ved at indsende deres eTA-ansøgninger tættere på deres rejsedato til Canada.

Få den rigtige rejsetilladelse til Canada

Hvis du har et pas fra et land, der er berettiget for en canadisk eTA, såsom Storbritannien, Irland, Tyskland, Frankrig, Italien, Spanien, Danmark, Sverige, Norge eller mange andre eTA-berettigede lande, vil du få en godkendt eTA for din rejse for turisme, forretning eller lægebesøg i Canada. Kom i gang med din ansøgning, eller besøg eTA-kravene for at få mere at vide om den canadiske eTA

Ansøg om canadisk eTA