Hvad skal man have på, på en flyvning til Canada

Udgivet: Aug 26, 2021 | Tags: Turisme i Canada, Flyver til Canada

Rejsende, der tager langdistanceflyvninger til Canada, kan drage fordel af at lære om, hvordan man klæder sig passende og komfortabelt på rejsen, både til lufthavnen og når de er i flyet. Denne artikel gennemgår et par overvejelser for rejsende, når de skal klæde sig på til deres lange ture til Canada.

Overvej vejrforholdene på din destination og tag flere lag på

Tag dig tid til at tænke på vejrforholdene i din ankomstby, snarere end vejrforholdene i din afgangsby. Hvis du rejser fra et varmt land til et koldt land, skal du være forberedt på de lavere temperaturer ved ankomsten. Pak yderligere lag, hvis du rejser fra et varmere klima til et vintermiljø. Tynde lag er lettere at tage af før, under og efter din flyvning, især i trange rum, hvor omklædningsrum eller toiletboks muligvis ikke er tilgængelig. En ideel måde at bære flere lag på, er at have et basislag, såsom et tyndt termisk lag, efterfulgt af en fleece eller sweater og derefter en jakke eller vinterfrakke. De tre lag giver dig mulighed for at justere din kropstemperatur efter behov. Du kan også medbringe en ekstra sweater, hvis du har brug for et ekstra lag, som også kan bruges som en pude eller tæppe, når du sover på flyet.

Hvilke typer stof skal jeg have på om bord?

Sikkerhed er en anden overvejelse, når det kommer til dit rejsetøj. Især tekstiler af syntetisk blanding kan være en attraktiv mulighed på grund af deres evne til ikke at krølle, når man sidder i lang tid, men de er også tilbøjelige til at brænde. De antænder meget hurtigt, krymper og smelter, og dette er ikke en risiko, som du vil tage, når du er på et fly. Enhver evakueringssituation på et fly kan blive forhindret af dit tøj, selv ting som friktionsforbrændinger fra en flugtrutschebane.

Tøj, der er lavet af naturlige fibre som bomuld, denim, læder og uld kan tilbyde den bedste beskyttelse under en evakuering eller brand. Naturlige fibre gør det også muligt for din krop at "trække vejret" lettere og er mindre tilbøjelige til at blive klæbrige i varmen. Ting som jeans og en fornuftig sweater kan vise sig at være en god kombination, også da det er vigtigt ikke at lade store områder af din krop være udækket. Shorts og korte nederdele efterlader bare ben, som du ikke ønsker at udsætte i en nødsituation eller i kolde forhold.

Det tøj, du vælger, skal være ikke-begrænsende; ikke nødvendigvis stort og besværlig, men bestemt ikke helt tætsiddende. Dette er udelukkende af hensyn til bevægelsesfrihed og cirkulationsformål, når du er i luften.

Hvad med fodtøj ombord på et fly?

For at forhindre et stort antal skader skal du bære passende fodtøj i lufthavnen og i flyet. Ting som åbne sandaler og høje hæle vil ikke give dig den beskyttelse, du har brug for, både i en nødsituation og i en mere generel forstand. Fly kan være et overfyldt rum med mange fødder, der dækker samme jord. Du ønsker ikke at lide af fejlplacerede trin fra andre til dine næsten bare fødder. Et par sneakers eller støvler af god kvalitet er langt mere passende. Dine sko skal også være behagelige. Hvis du har brug for at tage dem af under flyvningen, risikerer du at kæmpe for at tage dem på igen, fordi vores fødder kan udvide sig i højden.

Konklusion

Hvis du kan huske at klæde dig til din destination eller være parat til at skifte ved at tilføje eller tage tøj af, bære ikke-begrænsende, kropsdækkende tøj og have fodtøjet til at være i stand til at klare enhver form for situation, så er du klar til dit fly til Canada.

Få den rigtige rejsetilladelse til Canada

Hvis du har et pas fra et land, der er berettiget for en canadisk eTA, såsom Storbritannien, Irland, Tyskland, Frankrig, Italien, Spanien, Danmark, Sverige, Norge eller mange andre eTA-berettigede lande, vil du få en godkendt eTA for din rejse for turisme, forretning eller lægebesøg i Canada. Kom i gang med din ansøgning, eller besøg eTA-kravene for at få mere at vide om den canadiske eTA

Ansøg om canadisk eTA

Del

Facebook Twitter Youtube

Ansøg om eTA

eTA er en påkrævet rejseautorisation for rejsende, der besøger Canada som turister eller på forretningsrejser eller som gennemrejsende.

Ansøg om eTA