Hvad er forskellen mellem en eTA-reference og et ansøgningsnummer?

Udgivet: Sep 22, 2019 | Tags: eTA-applikation numbere, eTA-referencenummer

Introduktion

Canadas eTA-ansøgere skal være opmærksomme på forskellene mellem en eTA-reference og ansøgningsnummer. Hvert nummer er relateret til bestemte trin i behandlingen af en eTA-ansøgning. Denne artikel indeholder oplysninger om hvert nummer, såvel som forskellene mellem de to numre og hvordan de skal bruges på baggrund af behandlingsstadiet og status på en eTA-ansøgning.

Hvad er et eTA-referencenummer?

Et eTA-referencenummer er en alfanumerisk streng på 10 tegn, der begynder med bogstavet 'V', derefter efterfulgt af ni cifre. Referencenummeret kan f.eks. være V903001111. De 9 cifre er ikke tilfældige, da sekvensen øges ved hver ansøger, i takt med at antallet af eTA-ansøgere stiger over tid. ETA-referencenummeret tildeles ved indsendelse af eTA-ansøgningen.

Hvad er et eTA-ansøgningsnummer?

Tilsvarende er et eTA-ansøgningsnummer også en alfanumerisk streng på 10 tegn, men det starter dog med bogstavet 'J' og efterfølges af ni cifre. Et eksempel på et muligt eTA-ansøgningsnummer ville være J910151234. eTA-ansøgningsnummeret tildeles også i henhold til rækkefølgen af ansøgninger, der er blevet indsendt.

Hvad er forskellen mellem de to?

Den vigtigste forskel mellem de to er, at et eTA-ansøgningsnummer kun udstedes til ansøgere, der har en godkendt eTA. Et eTA-referencenummer genereres til hver ansøger og forbliver tilknyttet en ansøgning, uanset om ansøgningen bliver godkendt eller afvist. En anden forskel er, at den numeriske rækkefølge varierer, da ikke alle eTA-ansøgninger bliver godkendt, så det samlede antal eksisterende eTA-referencenumre skal derfor altid være større end det samlede antal eksisterende eTA-ansøgningsnumre.

Hvilket nummer bruger jeg, når en eTA-ansøgning er godkendt?

Du skal bruge eTA-ansøgningsnummeret til at kontrollere din eTA-status på godkendte ansøgninger. Du kan også bruge dit eTA-ansøgningsnummer, når du tjekker systemet, selvom det ville være mindre relevant, da du har en godkendt eTA. Hvis din eTA-ansøgning er udløbet, vil du blive underrettet via e-mail, såvel som på eTA-status kontrolværktøjet.

Hvilket nummer bruger jeg til at henvise til en afvist eTA-ansøgning?

Afviste eTA-ansøgninger tildeles ikke et eTA-ansøgningsnummer. Når du kontakter IRCC eller bekræfter status på en afvist ansøgning, skal du derfor bruge eTA-referencenummeret.

Hvilket nummer bruger jeg når en eTA-ansøgning lige er blevet indsendt, stadig er uafgjort eller er under behandling?

Canada eTA-ansøgninger, der stadig er under behandling, uafgjort eller endnu ikke har modtaget en beslutning, kan ses ved hjælp af eTA-referencenummeret. Bemærk, at du ikke kan redigere i dem, efter ansøgningen er betalt for og indsendt.

Konklusion

Det vil være nyttigt at kende forskellen mellem et eTA-ansøgningsnummer og eTA-referencenummer, når du kommunikerer med IRCC vedrørende status for din ansøgning, samt når du kontrollerer din eTA-status online. Det er også nyttigt at huske på begge numre, hvis du skal have adgang til din eTA-ansøgning i fremtiden, f.eks. hvis du bliver bedt om at give oplysninger om tidligere indsendte eTA-ansøgninger.

Del

Facebook Twitter Youtube

Ansøg om eTA

eTA er en påkrævet rejseautorisation for rejsende, der besøger Canada som turister eller på forretningsrejser eller som gennemrejsende.

Ansøg om eTA

Tweets