eTA afslag og annulleringer

Udgivet: Oct 28, 2019 | Tags: Canada eTA-afslag, Canada eTA afvist, Canada eTA Kvalificering

Introduktion

Canada eTA'en har gjort det nemt at få rejsetilladelse til Canada, gennem et online ansøgningsskema. Selvom størstedelen af ansøgere bliver godkendt til en eTA, får en lille procentdel af ansøgere deres ansøgninger afvist eller annulleret af en eller anden grund.

Hvorfor blev min eTA-ansøgning afslået?

eTA-ansøgninger kan afvises af flere forskellige årsager. De mest almindelige årsager til afslag er, at ansøgere begår en fejl ved at give forkerte eller unøjagtige oplysninger, eller ikke reagere på en opfølgning for yderligere dokumentation fra IRCC (Immigration, Refugees and Citizenship Canada). Uanset årsagen bør ansøgere ikke forsøge at rejse til Canada, da de bliver nægtet adgang på deres fly.

Kan jeg genansøge om en eTA, hvis jeg stadig ønsker at rejse til Canada, men min tidligere ansøgning blev afvist?

I modsætning til det amerikanske ESTA-program, der ikke tillader ansøgere med kriminel historie at appellere eller ansøge igen, giver det canadiske eTA-system ansøgere muligheden for at genansøge, når de har rettet alle problemer, der har ført til det foregående eTA afslag. Dette kan være at få den rigtige dokumentation til den anden ansøgning eller bevise at en ventende domfældelse blev henlagt af retten. Da hver eTA-ansøgning afgøres fra sag til sag, vil ansøgerens tidligere eTA historie højst sandsynligt ikke have indflydelse på fremtidige beslutninger. Det, der vil hjælpe behandlingsgruppens beslutning, ville være positive ændringer i dine personlige forhold, såsom at få fuldtidsbeskæftigelse, ikke vise nogen yderligere lovovertrædelser eller en ren politirapport.

Kan jeg appellere eTA-afslaget?

Den eneste mulighed for at appellere en eTA ville være at indgive en anmodning til Federal Court of Canada, om at de gennemgår din sag. Processen af at starte en appel starter med at du ansætter en canadisk immigrationsadvokat, der vil dokumentere din fulde sags historie fra det tidspunkt du indsendte eTA-ansøgningen, de oplysninger du har indsendt, sammen med enhver kommunikation mellem dig og IRCC. Immigrationsadvokaten vil derefter ansøge om en retslig prøvelse på dine vegne, ved hjælp af bevismaterialet. Målet ville være at fjerne eTA-afslaget, så du får tilladelse til at rejse på en eTA.

Min eTA er blevet annulleret, hvorfor sker det, og hvad kan jeg gøre?

Normalt vil du blive underrettet via e-mail når en eTA annulleres. Under disse omstændigheder har IRCC sandsynligvis modtaget en opdatering af din rejseprofil, og vurderet at du ville være en indvandrings- eller sikkerhedsrisiko. Disse opdateringer sker på time eller daglig basis og er afhængige af data fra andre lande eller andre organisationer, der har datadelingsaftaler med Canada. Hvis din Canada eTA er blevet annulleret, skal du forstå grundene og forsøge at rette dem, inden du indsender en ny eTA-ansøgning. Du bør heller ikke forsøge at gå om bord på fly, der er bundet eller i transit til Canada, da du bliver nægtet adgang uden en godkendt eTA.

Jeg har ret nylig kriminel historie, er der en anden mulighed hvis min eTA bliver nægtet?

Nyere kriminel historie kan hindre dine chancer for at få en godkendt eTA, men på din eTA-ansøgning har du dog muligheden for at beskrive den situation, der førte til den nylige kriminelle hændelse eller domfældelse. Du kan også give grunde til, at du ikke længere ville udgøre en sikkerheds- eller indvandringsrisiko, gennem ting du har gjort for at afhjælpe omstændighederne omkring din kriminelle adfærd, eller den livs- og personlige udviklingserfaring, du har fået siden dommen.

Konklusion

Canadas eTA-afslag og annulleringer har potentialet til at forstyrre rejseplaner, hvis man skal besøge Canada. Heldigvis tillader IRCC, at ansøgere kan genansøge om indrejse i Canada via eTA, i tilfælde af at en eTA nægtes eller annulleres, hvis ansøgere kan fremlægge bevis for, at der har været en ændring i omstændigheder, der understøtter ansøgerens påstand om at de ikke længere ville udgøre en betydelig sikkerheds- eller indvandringsrisiko.

Del

Facebook Twitter Youtube

Ansøg om eTA

eTA er en påkrævet rejseautorisation for rejsende, der besøger Canada som turister eller på forretningsrejser eller som gennemrejsende.

Ansøg om eTA

Tweets