Er der en hurtig eTA-ansøgningsmulighed?

Udgivet: Jan 01, 2019 | Tags: Canada eTA ansøgningsskema, Canada Adgangskrav, Fremskyndet Canada eTA

Indledning

Overvejer du at ansøge om en canadisk eTA? Ved første øjekast kan dette rejsetilladelsesdokument synes overvældende. Selvom det ikke er så detaljeret som en visumansøgning, stiller en eTA-ansøgning mange spørgsmål om din identitet og baggrund. Hvis du har brug for din canadiske eTA hurtigt, vil du måske spekulere på, om der er en måde at fremskynde din eTA-ansøgning på. Hvis det er tilfældet, er du kommet til det rette sted. Læs videre for at lære om den hurtigste måde at få din eTA på.

Er der en hurtig eTA-mulighed?

Det korte svar på dette spørgsmål er "nej". Der er ingen hurtig mulighed for en eTA-ansøgning. Men selv om eTA-behandlingshjemmesiden ikke vil fremskynde din ansøgning, kan du gøre meget for at fremskynde processen med at modtage en beslutning om din eTA.

Hvor lang tid tager det normalt at ansøge om en eTA?

Typisk er eTA-ansøgninger hurtige, så behovet for hurtige eTA-ansøgninger er ikke berettiget. Du kan få din eTA godkendt indenfor 1 time efter indsendelse af ansøgningen. Det er dog ikke altid tilfældet. Hvis du vil gøre din del for at fremskynde din canadiske eTA-ansøgningsproces, skal du frembringe de rigtige dokumenter og have dem klar, før du begynder din ansøgning.

Måder, hvorpå du kan fremskynde eTA-ansøgningsprocessen

En eTA kræver et gyldigt pas, evt. tidligere canadiske rejsedokumenter du har, og dine flybilletter, hvis du allerede har dem. Før du begynder din eTA-ansøgning, skal du sikre dig, at dit pas er opdateret. Et udløbet eller næsten udløbet pas kan forsinke din ansøgning betydeligt, eftersom du bliver nødt til at vente, indtil du får dit nye pas. Sørg for at samle alle de dokumenter, du skal bruge, før du logger på hjemmesiden for det canadiske udlændingedirektorat for at ansøge om en eTA. Du skal udfylde ansøgningen i én session, og du vil ikke ønske at skulle begynde forfra, hvis det tager et par dage at finde de nødvendige papirer.

Måder du ikke kan fremskynde ansøgningsprocessen af din eTA på

Desværre er der nogle faktorer, der er uden for din kontrol. Hvis din eTA skal revideres, så kan det tage måneder snarere end minutter at behandle. Dette kan ske, hvis du har en kriminel historie, hvis du har haft kontakt med visse sygdomme, eller hvis der er noget andet ved din ansøgning, som de canadiske myndigheder beslutter, de skal gennemgå. Hvis dette sker, kan det tage lige så lang tid at få din eTA, som det ville for at få et almindeligt visum.

Konklusion

Den bedste måde hvorpå du kan sikre, at din canadiske eTA-ansøgning behandles rettidigt, er ved at begynde tidligt og være parat til at udfylde din form med omhu for at undgå fejl, der kan påvirke eTA-godkendelsen. Så tag dig tid til at kontrollere dine rejsedokumenter, og sørg for at ansøge så tidligt som muligt. På denne måde behøver du ikke bekymre dig, selvom din ansøgning tager mange uger at behandle på grund af uforudsete omstændigheder, såsom en manuel gennemgang af din eTA-ansøgning fra de canadiske myndigheders side.

Få den rigtige rejsetilladelse til Canada

Hvis du har et pas fra et land, der er berettiget for en canadisk eTA, såsom Storbritannien, Irland, Tyskland, Frankrig, Italien, Spanien, Danmark, Sverige, Norge eller mange andre eTA-berettigede lande, vil du få en godkendt eTA for din rejse for turisme, forretning eller lægebesøg i Canada. Kom i gang med din ansøgning, eller besøg eTA-kravene for at få mere at vide om den canadiske eTA

Ansøg om canadisk eTA