Er der en canadisk eTA for familier?

Udgivet: Nov 05, 2018 | Tags: Canada eTA ansøgningsskema, Familie eTA

Indledning

Hvis du tager hele familien med til Canada, kan du spekulere på, om du kan indgive en familie-eTA og få alt gjort på en gang. I denne artikel vil vi dække alt, hvad du behøver at vide om at opnå en eTA for hele din familie.

Findes der en familie-eTA?

Desværre er der ikke nogen eTA, der er beregnet til familier. Du kan ikke sætte flere personer på samme eTA. Dette skyldes, at hver ansøgning er knyttet til et enkelt pasnummer. Heldigvis kan du indsende eTA-ansøgninger for hver af dine familiemedlemmer. Mens du bliver nødt til at udfylde en ny eTA for hver person, kan du gøre det alt sammen på en gang, og uden at ansøgeren er tilstede.

Hvordan kan jeg udfylde en eTA for mit familiemedlem?

Du kan udfylde ansøgningen på vegne af din ægtefælle, partner eller voksne børn. Når du først starter eTA-ansøgningen, spørger blanketten, om ansøgeren udfylder formularen, eller om en anden udfylder formularen på vegne af eTA-ansøgeren. Når du svarer på dette spørgsmål, skal du angive dit forhold til ansøgeren. Du skal også oplyse om, hvorvidt du er en juridisk forælder eller værge for en mindreårig ansøger.

Hvad har jeg ellers brug for at vide om familieansøgninger?

Timingen er måske det vigtigste aspekt i forbindelse med udfyldelse af eTA-ansøgninger for din familie. Du bør indsende alle eTA-ansøgninger for dine familiemedlemmer på samme dag, så de bliver behandlet på samme tid. Det kan være en god idé at trække på hjælp fra din ægtefælle eller voksne børn ved at dele arbejdsbyrden og færdiggøre ansøgninger på en separat computer eller mobil enhed på samme tid.

Før du tager afsted på din rejse, skal du kontrollere, at alle ansøgninger er godkendt. Midt i en familietur kan det være nemt at glemme detaljer som rejsetilladelser, men at finde ud af ved grænsen, at nogle ansøgninger blev accepteret, mens andre ikke blev det, er en sikker måde at ødelægge rejseplaner på. Det er en god ide at lave en liste over familiemedlemmernes navne og tjekke dem, når du modtager besked om, at hver eTA er blevet godkendt. Husk at ansøge i god tid, så du har tid til at håndtere spørgsmål, der måtte opstå.

Konklusion

Selvom du ikke kan indsende en enkelt canadisk eTA-ansøgning for din familie, kan du indsende ansøgninger på vegne af dine familiemedlemmer. Den bedste måde at gøre dette på er at få dem alle gjort på en enkelt dag for at undgå problemer under rejsen.

Få den rigtige rejsetilladelse til Canada

Hvis du har et pas fra et land, der er berettiget for en canadisk eTA, såsom Storbritannien, Irland, Tyskland, Frankrig, Italien, Spanien, Danmark, Sverige, Norge eller mange andre eTA-berettigede lande, vil du få en godkendt eTA for din rejse for turisme, forretning eller lægebesøg i Canada. Kom i gang med din ansøgning, eller besøg eTA-kravene for at få mere at vide om den canadiske eTA

Ansøg om canadisk eTA