Canada eTA til turismeformål

Udgivet: Nov 12, 2019 | Tags: Canada eTA-krav, Canada eTA-regler, Canada eTA bruger

Introduktion

En Canada eTA er en elektronisk rejsetilladelse, der kan bruges af turister, der besøger Canada. Rejsende skal have et pas fra et eTA-støtteberettiget land. De typer turistaktiviteter, som en eTA kan bruges til inkluderer ferier, sightseeing, besøg af familie eller venner, deltagelse i en skolerejse eller andre sociale aktiviteter. Tilsvarende kan en eTA bruges til at deltage i korte studiekurser, men kan ikke bruges til kurser der tildeler universitets- eller erhvervskredit.

Eksempler på situationer, hvor en eTA kan være velegnet til turismeformål

Eksempel 1

Du har et pas fra et eTA-støtteberettiget land, såsom Australien, og du vil besøge familie og venner i Toronto i et par uger. I dette tilfælde ville en eTA være relevant.

Eksempel 2

Du er en italiensk pasindehaver, og du ønsker at besøge Canada som en del af en skole eller anden rejsegruppe. I denne situation ville en eTA være et passende valg for en rejsetilladelse.

Eksempel 3

Du er en norsk pasindehaver og ønsker at deltage i et kortmadlavningskursus i Canada. I denne situation ville en eTA være en passende rejsetilladelse.

Andre eTA-krav

Rejsende, der ønsker at få en eTA til turismeformål, bør gennemgå eTA-kravene, før de ansøger. De grundlæggende krav for enhver rejsende, der besøger Canada, er som følger:

  • Har et pas eller andet rejsedokument
  • Har ingen smitsomme sygdomme som tuberkulose eller syfilis, og heller ikke ubehandlede tilstande såsom et alkohol- eller narkotikamisbrug eller psykose.
  • Har ingen tidligere kriminel historie, og i så fald være i stand til at give en færdig domfældelse eller en ren politiattest, der ikke viser nogen kriminel aktivitet på straffeattesten
  • Har ingen tidligere indvandringsproblemer såsom visumafvisning eller afslag ved grænser
  • Viser stærke forbindelser til deres hjemland, sådanne forbindelser inkluderer ansættelseskontrakter, prioritetslån, betydelige finansielle aktiver såsom bankkonti eller pårørende.
  • Viser hensigt om at forlade Canada, efter formålet med besøget er opfyldt, eksempler inkluderer booking af en returflyvning til dit hjemland eller en anden ikke-canadisk destination.
  • Viser tilstrækkelige midler til at understøtte varigheden af besøget i Canada, eller demonstrer, at din arbejdsgiver dækker omkostningerne ved dit besøg. Varighed og placeringer der besøges i Canada, samt indkvarteringstype, vil bestemme, hvad der svarer til at være et tilstrækkeligt niveau af midler. For eksempel vil det at overnatte hos familie eller venner på en måneds besøg i Toronto, kræve betydeligt mindre penge end at bo på et hotel i byens centrum.

Afslag på eTA

Hvis IRCC bestemmer, at en ansøger ikke er berettiget til at modtage en eTA, afvises eTA-ansøgningen. De mest typiske årsager til afslag skyldes, at de ikke besvarede en IRCC GCKey anmodning inden fristen, og derfor kan mange afslag undgås, så længe ansøgere overvåger deres e-mails for kommunikation fra IRCC. Ansøgere vil modtage en besked om afslaget via e-mail såvel som på GCKey kontoens betjeningspanel for den relevante sagsfil.

Ansøg igen efter et eTA-afslag

Ansøgere, der er blevet nægtet eTA, kan ansøge igen, hvis de føler, at betingelserne for afslaget ikke længere finder anvendelse, eller de er klar over, at de har begået en fejl ved deres ansøgning, hvilket kan have resulteret i afslaget. Ansøgere kan afklare deres omstændigheder om den efterfølgende ansøgning med hensyn til specifikke baggrundsspørgsmål, der kan have resulteret i det oprindelige afslag.

Appel af en afvist eTA

afslag på eTA kan appelleres. For at anke en eTA-afgørelse skal der indgives en anmodning til Federal Court of Canada om at gennemgå sagen. Ansøgeren ville være nødt til at ansætte en canadisk immigrationsadvokat til at hjælpe med at indlede processen. Advokaten vil derefter dokumentere historien om ansøgerens indvandringshistorie indtil tidspunktet for modtagelse af eTA-afslaget, inklusive relevant kommunikation mellem ansøgeren og IRCC. Den canadiske immigrationsadvokat ville anmode om en domstols afgørelse, som Forbundsretten vil gennemgå og beslutte. Hvis Forbundsretten vælger for ansøgerens fordel, vil eTA-afslaget blive fjernet.

Begrænsninger

Forlæng dit ophold eller ændre status - du kan forlænge en eTA eller ansøge om at skifte til en visumkategori, mens du er i Canada. For at skifte status i Canada kan du indsende en anmodning om at ændre din status.

Antagelighed

En godkendt eTA garanterer ikke adgang til Canada med henblik på turisme. IRCC har myndighed til at nægte enhver eTA-godkendt rejsende indrejse i Canada. Afvisning ved grænsen kan skyldes grunde som manglende levering af dokumenter der er anmodet om af grænseansatte, såsom et pas, eller involvering i kriminelle aktiviteter eller terroraktiviteter. Endvidere kan godkendte eTA-ansøgere nægtes indrejse i Canada på grund af sundhedsmæssige eller økonomiske risici.

Medicinsk behandling i Canada

Planlagt medicinsk behandling - Hvis du har planlagt medicinsk behandling i Canada, kan du blive bedt om at fremlægge bevis for den behandling, du har planlagt ved grænsen. At have en form for bevismateriale til rådighed bør være tilstrækkeligt til at imødekomme enhver anmodning om information om medicinsk behandling ved den canadiske grænse. Beviset kan omfatte dokumentation om medicinsk diagnose, og hvorfor behandlingen skal udføres i Canada.

Uplanlagt medicinsk behandling - Medicinske problemer, der opstår under din rejse til Canada, vil blive behandlet af lokalt medicinsk personale. Udgifter til enhver planlagt og gebyrbar behandling dækkes enten af dit rejseforsikringsselskab eller udbetales når som helst før eller efter behandlingen.

Konklusion

En Canada eTA giver berettigede pasindehavere en bekvem rejsetilladelse til turistmæssige formål. En godkendt eTA er gyldig i fem år efter udstedelse, eller datoen for passets udløb, og kan bruges til flere besøg, der varer op til seks måneder ad gangen. Der er kun få begrænsninger for de typer turisme eller medicinske aktiviteter, der kan udføres på en eTA, og det kan derfor betragtes som en fleksibel rejsetilladelse for Canada. Rejsende tilrådes at gennemgå eTA-kravene for at få flere oplysninger om at få en eTA.

Få den rigtige rejsetilladelse til Canada

Hvis du har et pas fra et land, der er berettiget for en canadisk eTA, såsom Storbritannien, Irland, Tyskland, Frankrig, Italien, Spanien, Danmark, Sverige, Norge eller mange andre eTA-berettigede lande, vil du få en godkendt eTA for din rejse for turisme, forretning eller lægebesøg i Canada. Kom i gang med din ansøgning, eller besøg eTA-kravene for at få mere at vide om den canadiske eTA

Ansøg om canadisk eTA

Del

Facebook Twitter Youtube

Ansøg om eTA

eTA er en påkrævet rejseautorisation for rejsende, der besøger Canada som turister eller på forretningsrejser eller som gennemrejsende.

Ansøg om eTA

Tweets