Canada eTA til gennemrejse

Udgivet: Dec 16, 2019 | Tags: Canada eTA-krav, Canada eTA gennemrejse

Introduktion

Canada er en populær destination for forretnings- og turistrejser. Der er dog nogle rejsende, der ikke har til hensigt at besøge Canada, men som finder sig selv nødt til at bruge en canadisk lufthavn eller by som en mellemlandingsdestination undervejs til en ikke-canadisk destination. I disse tilfælde kan kvalificerede rejsende ansøge om en eTA til gennemrejse.

Eksempler på situationer, hvor en eTA ville være egnet til gennemrejse

Eksempel 1

Du er en svensk pasindehaver, og du passerer gennem lufthavnen i Vancouver på vej til Mexico. I dette tilfælde ville en eTA være en passende rejsetilladelse.

Eksempel 2

Du er en mexicansk pasindehaver. Du tilbringer et par dage i Toronto inden næste flyvning tilbage til Mexico City. I denne situation ville en eTA være en relevant rejsetilladelse.

Andre eTA-krav

Rejsende, der ønsker at få en eTA til forretningsformål, bør gennemgå eTA-kravene, før de ansøger. De grundlæggende krav for enhver rejsende, der besøger Canada, er som følger:

  • Har et pas eller andet rejsedokument
  • Har ingen smitsomme sygdomme som tuberkulose eller syfilis, og heller ingen ubehandlede tilstande såsom et alkohol- eller narkotikamisbrug eller psykose.
  • Har ingen tidligere kriminel historie, og i så fald være i stand til at give en færdig domfældelse eller en ren politiattest, der ikke viser nogen kriminel aktivitet på straffeattesten
  • Har ingen tidligere indvandringsproblemer såsom visumafvisning eller afslag ved grænser
  • Viser stærke forbindelser til deres hjemland, sådanne forbindelser inkluderer ansættelseskontrakter, prioritetslån, betydelige finansielle aktiver såsom bankkonti eller pårørende.
  • Viser hensigt om at forlade Canada, efter at formålet med besøget er opfyldt, eksempler inkluderer booking af en returflyvning til dit hjemland eller en anden ikke-canadisk destination.
  • Viser tilstrækkelige midler til at understøtte varigheden af besøget i Canada, eller demonstrer, at din arbejdsgiver dækker omkostningerne ved dit besøg. Varighed og placeringer der besøges i Canada, samt indkvarteringstype, vil bestemme, hvad der svarer til at være et tilstrækkeligt niveau af midler. For eksempel vil det at overnatte hos familie eller venner på en måneds besøg i Toronto, kræve betydeligt mindre penge end at bo på et hotel i byens centrum.

Afslag på eTA

Hvis IRCC bestemmer, at en ansøger ikke er berettiget til at modtage en eTA, afvises eTA-ansøgningen. De mest typiske årsager til afslag skyldes, at de ikke besvarede en IRCC GCKey anmodning inden fristen, og derfor kan mange afslag undgås, så længe ansøgere overvåger deres e-mails for kommunikation fra IRCC. Ansøgere vil modtage en besked om afslaget via e-mail såvel som på GCKey kontoens betjeningspanel for den relevante sagsfil.

Ansøg igen efter et eTA-afslag

Ansøgere, der er blevet nægtet eTA, kan ansøge igen, hvis de føler, at betingelserne for afslaget ikke længere finder anvendelse, eller de er klar over, at de har begået en fejl ved deres ansøgning, hvilket kan have resulteret i afslaget. Ansøgere kan afklare deres omstændigheder i den efterfølgende ansøgning med hensyn til specifikke baggrundsspørgsmål, der kan have resulteret i det oprindelige afslag.

Appel af en afvist eTA

Afslag på eTA kan appelleres. For at anke en eTA-afgørelse skal der indgives en anmodning til Federal Court of Canada om at gennemgå sagen. Ansøgeren ville være nødt til at ansætte en canadisk immigrationsadvokat til at hjælpe med at indlede processen. Advokaten vil derefter dokumentere historien om ansøgerens indvandringshistorie indtil tidspunktet for modtagelse af eTA-afslaget, inklusive relevant kommunikation mellem ansøgeren og IRCC. Den canadiske immigrationsadvokat vil anmode om en domstols afgørelse, som Forbundsretten vil gennemgå og beslutte. Hvis Forbundsretten vælger for ansøgerens fordel, vil eTA-afslaget blive fjernet.

Antagelighed

En godkendt eTA garanterer ikke adgang til Canada med formål af gennemrejse. IRCC har myndighed til at nægte enhver eTA-godkendt rejsende indrejse i Canada. Afvisning ved grænsen kan skyldes grunde som manglende levering af dokumenter der er anmodet om af grænseansatte, såsom et pas, eller involvering i kriminelle aktiviteter eller terroraktiviteter. Endvidere kan godkendte eTA-ansøgere nægtes indrejse i Canada på grund af sundhedsmæssige eller økonomiske risici.

Konklusion

Canada har mange lufthavne, der betjener flyforbindelser til hundreder af større byer rundt om i verden. Det er således blevet en bekvem destination for rejsende, der ønsker at bruge canadiske lufthavne eller byer til mellemlandingsdestinationer, der fører til en rejsendes endelige destination.

Få den rigtige rejsetilladelse til Canada

Hvis du har et pas fra et land, der er berettiget for en canadisk eTA, såsom Storbritannien, Irland, Tyskland, Frankrig, Italien, Spanien, Danmark, Sverige, Norge eller mange andre eTA-berettigede lande, vil du få en godkendt eTA for din rejse for turisme, forretning eller lægebesøg i Canada. Kom i gang med din ansøgning, eller besøg eTA-kravene for at få mere at vide om den canadiske eTA

Ansøg om canadisk eTA