Canada eTA til forretningsformål

Udgivet: Jan 30, 2020 | Tags: Canada eTA-krav, eTA til forretningsformål

Introduktion

Forretningsrejsende kan bruge den canadiske elektroniske rejsetilladelse (eTA) til bekvem indrejse i Canada. Forretningsbesøgere skal have statsborgerskab for et land, der er berettiget til eTA, for at kunne ansøge. De typer forretningsaktiviteter en eTA kan bruges til, inkluderer udforskning af ledige stillinger, forretningsrelaterede forskningsaktiviteter, rådgivning med forretningsforbindelser, rejser til en videnskabelig, uddannelsesmæssig, professionel eller forretningsmæssig konference, forhandlinger om en kontrakt eller afvikling af et ejendomsforhold.

Eksempler på situationer, hvor en eTA ville være egnet til forretningsformål

Eksempel 1

Du er en britisk statsborger og britisk pasindehaver, der vil afvikle din tante, der var en canadisk statsborgers, ejendom. Du møder advokater, ejendomsmæglere, økonomiske rådgivere eller andre fagfolk for at håndtere din tantes anliggender. I dette tilfælde ville en eTA være relevant.

Eksempel 2

Du er en spansk pasindehaver; din arbejdsgiver ønsker at du skal møde og samarbejde med det canadiske team i din virksomhed og har således planlagt en tur for at i kan mødes og arbejde sammen. I denne situation ville en eTA være en relevant rejsetilladelse.

Eksempel 3

Du er en dansk pasindehaver; du planlægger at deltage i en konference, der er relevant for din arbejdsgiver eller dine egne personlige interesser. En eTA bør også overvejes i denne situation.

Andre eTA-krav

Rejsende, der ønsker at få en eTA til forretningsformål, bør gennemgå eTA-kravene, før de ansøger. De grundlæggende krav for enhver rejsende, der besøger Canada, er som følger:

  • Har et pas eller andet rejsedokument
  • Har ingen smitsomme sygdomme som tuberkulose eller syfilis, og heller ikke ubehandlede tilstande såsom et alkohol- eller narkotikamisbrug eller psykose.
  • Har ingen tidligere kriminel historie, og i så fald være i stand til at give en færdig domfældelse eller en ren politiattest, der ikke viser nogen kriminel aktivitet på straffeattesten
  • Har ingen tidligere indvandringsproblemer såsom visumafvisning eller afslag ved grænser
  • Viser stærke forbindelser til deres hjemland, sådanne forbindelser inkluderer ansættelseskontrakter, prioritetslån, betydelige finansielle aktiver såsom bankkonti eller pårørende.
  • Viser hensigt om at forlade Canada, efter formålet med besøget er opfyldt, eksempler inkluderer booking af en returflyvning til dit hjemland eller en anden ikke-canadisk destination.
  • Viser tilstrækkelige midler til at understøtte varigheden af besøget i Canada, eller demonstrer, at din arbejdsgiver dækker omkostningerne ved dit besøg. Varighed og placeringer der besøges i Canada, samt indkvarteringstype, vil bestemme, hvad der svarer til at være et tilstrækkeligt niveau af midler. For eksempel vil det at overnatte hos familie eller venner på en måneds besøg i Toronto, kræve betydeligt mindre penge end at bo på et hotel i byens centrum.

Afslag på eTA

Hvis IRCC bestemmer, at en ansøger ikke er berettiget til at modtage en eTA, afvises eTA-ansøgningen. De mest typiske årsager til afslag skyldes, at de ikke besvarede en IRCC GCKey anmodning inden fristen, og derfor kan mange afslag undgås, så længe ansøgere overvåger deres e-mails for kommunikation fra IRCC. Ansøgere vil modtage en besked om afslaget via e-mail såvel som på GCKey kontoens betjeningspanel for den relevante sagsfil.

Ansøg igen efter et eTA-afslag

Ansøgere, der er blevet nægtet eTA, kan ansøge igen, hvis de føler, at betingelserne for afslaget ikke længere finder anvendelse, eller de er klar over, at de har begået en fejl ved deres ansøgning, hvilket kan have resulteret i afslaget. Ansøgere kan afklare deres omstændigheder om den efterfølgende ansøgning med hensyn til specifikke baggrundsspørgsmål, der kan have resulteret i det oprindelige afslag.

Appel af en afvist eTA

afslag på eTA kan appelleres. For at anke en eTA-afgørelse skal der indgives en anmodning til Federal Court of Canada om at gennemgå sagen. Ansøgeren ville være nødt til at ansætte en canadisk immigrationsadvokat til at hjælpe med at indlede processen. Advokaten vil derefter dokumentere historien om ansøgerens indvandringshistorie indtil tidspunktet for modtagelse af eTA-afslaget, inklusive relevant kommunikation mellem ansøgeren og IRCC. Den canadiske immigrationsadvokat ville anmode om en domstols afgørelse, som Forbundsretten vil gennemgå og beslutte. Hvis Forbundsretten vælger for ansøgerens fordel, vil eTA-afslaget blive fjernet.

Begrænsninger

Forlæng dit ophold eller ændre status - du kan forlænge en eTA eller ansøge om at skifte til en visumkategori, mens du er i Canada. For at skifte status i Canada kan du indsende en anmodning om at ændre din status.

Antagelighed

En godkendt eTA garanterer ikke adgang til Canada til forretningsformål. IRCC har myndighed til at nægte enhver eTA-godkendt rejsende indrejse i Canada. Afvisning ved grænsen kan skyldes grunde som manglende levering af dokumenter der er anmodet om af grænseansatte, såsom et pas, eller involvering i kriminelle aktiviteter eller terroraktiviteter. Endvidere kan godkendte eTA-ansøgere nægtes indrejse i Canada på grund af sundhedsmæssige eller økonomiske risici.

Konklusion

Kvalificerede rejsende, der planlægger en forretningsrejse til Canada, kan få adgang til landet med en godkendt eTA. Når den er godkendt, er en eTA gyldig i fem år efter udstedelse, eller indtil datoen for udløb af pas (alt efter hvad der kommer først) og kan bruges til flere besøg, der hver varer op til seks måneder. Der er kun få begrænsninger for de typer forretningsaktiviteter, der kan udføres på en eTA, og det kan derfor betragtes som fleksibelt for forretningsbesøge i Canada. Rejsende tilrådes at gennemgå eTA-kravene for at få flere oplysninger om at få en eTA.

Få den rigtige rejsetilladelse til Canada

Hvis du har et pas fra et land, der er berettiget for en canadisk eTA, såsom Storbritannien, Irland, Tyskland, Frankrig, Italien, Spanien, Danmark, Sverige, Norge eller mange andre eTA-berettigede lande, vil du få en godkendt eTA for din rejse for turisme, forretning eller lægebesøg i Canada. Kom i gang med din ansøgning, eller besøg eTA-kravene for at få mere at vide om den canadiske eTA

Ansøg om canadisk eTA