Betalingsfejl i Canada eTA ansøgning

Udgivet: Aug 16, 2019 | Tags: Canada eTA payment, Canada eTA-ansøgningsskema, Problemer med Canada eTA website

Indledning

Du har afsluttet din eTA-ansøgning til Canada, sendt den og forsøgt at betale. Men da du indtastede dine betalingsoplysninger, fik du en besked om, at der er en "betalingsfejl." Du ved, at du har nok penge til at betale, og du ved, at dit kort er gyldigt. Så hvad sker der? Læs videre for at finde ud af, hvorfor du måske har betalingsproblemer, og hvad du kan gøre ved det.

Forkert betalingsform

Hvis du har problemer med at betale for din eTA, skal du kontrollere, at du bruger den rigtige betalingsform. Desværre bliver ikke alle former for elektronisk betaling accepteret som betaling for en eTA-ansøgning.

For at betale for ansøgningsgebyret for din eTA skal du bruge en af følgende betalingsformer: et Visa, MasterCard eller American Express-kreditkort; et forudbetalt Visa, MasterCard eller American Express; et Visa debetkort, et JBC-kort eller Interac.

Du har indtastet dine betalingsoplysninger forkert

Hvis du bruger den korrekte betalingsform, skal du sørge for at indtaste dine kort- eller bankoplysninger korrekt. Dette kan virke som en no-brainer, men det er nemt at indtaste kort- eller bankkontonumre forkert uden, at man bemærker det.

Noget gik galt hos din bank

Hvis alle dine oplysninger er korrekte, skal du ringe til din bank. Måske er der et problem i deres ende. Du kan finde ud af, om de oplever problemer med deres system, eller om din transaktion blev markeret og blokeret. Det er ikke usædvanligt, at internationale transaktioner bliver markeret hos din bank.

Saldoen på din konto er for lav

Hvis du bruger et betalingskort, kan du komme ud for, at du ikke har penge nok på din konto. En betalingsfejl eller afvisning er ikke unormal, hvis du bruger et forudbetalt Visa-kort. Da det ikke altid er nemt at kontrollere kontoen for forudbetalte kort, har du muligvis overvurderet, hvor mange penge du har på kortet. Hvis du mener, at dette kan være tilfældet, skal du tjekke saldoen. Du skal muligvis bruge et andet kort eller en anden form for betaling.

eTA-ansøgningshjemmesiden er nede

Endelig kan der være et problem med den canadiske eTA-ansøgningshjemmeside. Hvis du er helt sikker på, at du bruger den rigtige betalingsform og har indtastet dine oplysninger korrekt, og hvis du har ringet til din bank, og de ikke kan finde et problem, kan du gå ud fra, at det er en hjemmesidefejl. Det sker ikke ofte, men det er muligt.

Hvis du er ret sikker på, at du ikke kan betale for din eTA til Canada på grund af en hjemmesidefejl, er det bedst at vente et par timer og prøve igen. Det er ikke særlig praktisk, da du måske bliver nødt til at udfylde hele ansøgningen igen, men det kan være din eneste mulighed.

Vi håber, at disse oplysninger kan hjælpe dig med at løse dine eTA-betalingsproblemer. Følg dette råd, og du vil inden længe kunne betale for din eTA. Held og lykke, og vi håber du får en fantastisk rejse til Canada.