Ansøg om eTA, inden du booker rejseruten?

Udgivet: Dec 30, 2019 | Tags: Canada eTA spørgsmål, Canada eTA-ansøgningstid

Introduktion

Kvalificerede rejsende kan ansøge om en canadisk eTA når som helst inden deres afrejse. Ansøgere tilrådes at efterlade mindst 72 timer til at deres eTA kan blive behandlet.

Kan jeg ansøge om en eTA, før jeg booker overnatning i Canada?

Ja, ansøgere der ønsker at bruge eTA til at flyve Canada, er ikke forpligtet til at booke indkvartering inden indrejse i Canada, og der opkræves heller ikke nogen boligoplysninger når du indsender en eTA-ansøgning.

Kan jeg ansøge om en eTA, før jeg booker en flyrejse til Canada?

Ja, det er ikke nødvendigt at booke en flyrejse for at ansøge om en eTA. En eTA er heller ikke påkrævet, hvis du ankommer til Canada til søs eller i til lands.

Har jeg brug for en eTA, hvis jeg kører til Canada?

Nej, en eTA er ikke påkrævet, hvis man ankommer til Canada via land. Dette inkluderer privat transport såsom lejede eller personlige køretøjer, eller offentlig transport såsom busser eller tog.

Skal jeg vide en nøjagtig dato for hvornår jeg ankommer til Canada?

Nej, selvom eTA-ansøgningsskemaet anmoder rejsende om at give oplysninger om deres ankomstdato og tidspunkter til Canada, er informationerne ikke påkrævet for at indsende en ansøgning. Desuden påvirker det ikke din eTA-applikation negativt, hvis du ikke har disse oplysninger.

Konklusion

En Canada eTA giver rejsende en fleksibel rejsetilladelse, der er gyldig i fem år efter udstedelse, og kan fås uden behov for at booke fly eller indkvartering, inden du indsender en eTA-ansøgning.

Få den rigtige rejsetilladelse til Canada

Hvis du har et pas fra et land, der er berettiget for en canadisk eTA, såsom Storbritannien, Irland, Tyskland, Frankrig, Italien, Spanien, Danmark, Sverige, Norge eller mange andre eTA-berettigede lande, vil du få en godkendt eTA for din rejse for turisme, forretning eller lægebesøg i Canada. Kom i gang med din ansøgning, eller besøg eTA-kravene for at få mere at vide om den canadiske eTA

Ansøg om canadisk eTA

Del

Facebook Twitter Youtube

Ansøg om eTA

eTA er en påkrævet rejseautorisation for rejsende, der besøger Canada som turister eller på forretningsrejser eller som gennemrejsende.

Ansøg om eTA

Tweets